Maksullisen sopimuksen kokeilut

Tässä ohjeasiakirjassa

Lue, miten voit kokeilla Notionin maksullisia sopimuksia.


Tarjoamme Business-sopimuksen kokeiluja tiimeille, jotka aloittavat Notionin käytön. Uudet tiimit, jotka rekisteröityvät Notionin käyttäjiksi, voivat saada Business-sopimuksen kokeilun käyttöönsä rekisteröitymällä Notion-työtilaan.

Business-sopimuksen kokeilu antaa käyttäjille 30 päivän ajan pääsyn kaikkiin Business-sopimuksen ominaisuuksiin, joita ovat muun muassa:

  • Notion AI, mukaan lukien Tekoälymuistio, tutkimustila, Notion AI -yhdistimet ja paljon muuta

  • Vahvistetut sivut

  • Yksityiset tiimitilat

  • SAML SSO

  • Integraatiot

Kattava luettelo Business-sopimuksen ominaisuuksista löytyy hinnoittelusivultamme →

Business-sopimuksen kokeilut ovat saatavilla vain tiimeille, jotka käyttävät ammattikäyttöön tarkoitettua domainia eivätkä ole jo Business- tai Enterprise-sopimuksella. Jos käytät oppilaitos- tai henkilökohtaista domainia, tiimisi ei ole oikeutettu kokeiluun, ja sinun tulee luoda uusi työtila ammattikäyttöä varten saadaksesi tarjouksen.

Kokeilun aloittamiseksi käytä Notionin verkko- tai työpöytäsovellusta.

Voit päivittää sopimustasoasi korkeammaksi milloin tahansa kokeilujakson aikana:

  1. Siirry kohtaan AsetuksetLaskutus.

  2. Valitse Hallitse kokeilujaksoa ja valitse sitten päivitä sopimustaso korkeammaksi.

Jos et ole vielä lisännyt maksutietoja, sinua pyydetään lisäämään ne, kun päivität sopimustasoasi korkeammaksi.

Kokeilujakson voi peruuttaa milloin tahansa. Jos peruutat, siirryt ilmaiselle sopimuksellemme kokeilujakson päättyessä. Lisäksi sinulla on rajoitettu tai ei lainkaan käyttöoikeutta tiettyihin ominaisuuksiin, jotka ovat saatavilla vain Business-sopimuksessa. Lue lisää siitä, mitä tapahtuu, kun päivitä sopimustasoasi alemmaksi →

Jos aloitit kokeilujakson Plus-sopimuksella ja peruutat sen, palaat välittömästi Plus-sopimukseen.

Avaa sivuvalikon Asetukset ja valitse Tutustu sopimuksiin peruuttaaksesi kokeilun.

Jos syötit maksutietosi aloittaaksesi kokeilun, uusimme Business-sopimuksen tilauksesi automaattisesti kokeilun päättyessä.

Tämä koskee myös Plus-sopimuksen aikana aloitettuja kokeilujaksoja. Kun kokeilujakso päättyy, työtilasi jatkuu automaattisesti Business-sopimuksella. Hyväksyt tämän ennen kokeilujakson alkamista, joten yllätyslaskuja ei tule. Jos et halua jatkaa, peruuta ennen kokeilujakson päättymistä.

Jos et syöttänyt maksutietojasi aloittaaksesi kokeilua, sinua pyydetään vahvistamaan Business-sopimukseen päivittäminen kokeilun päättyessä.


Anna palautetta

Oliko tästä resurssista apua?


Powered by Fruition